111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Морква - 10 шт.
Родзинки без кісточок - 1 склянка
Яблука - 100 г
Масло вершкове - 3 ст. ложки
Цукор - 2 ст. ложки
Сіль - 0,5 ч. ложки
Directions
1Моркву нарізати соломкою і скласти в сотейник, посолити, додати 1 ст. ложку вершкового масла та стільки води, щоб трохи покрити масу. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і тушкувати моркву під кришкою до м'якості.
2Додати родзинки, дрібно нарізані шматочки яблук, цукор і 2 ст. ложки вершкового масла. Все перемішати та поставити на слабкий вогонь ще на 15 хвилин. Страва буде готова, коли випарується вся вода.
3Подавати до столу в гарячому вигляді, можна зі сметаною.