цимес
цимес

Цимес з моркви, яблук і родзинок

  ,   

19 Липня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Морква - 10 шт.

Родзинки без кісточок - 1 склянка

Яблука - 100 г

Масло вершкове - 3 ст. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Сіль - 0,5 ч. ложки

Directions

1Моркву нарізати соломкою і скласти в сотейник, посолити, додати 1 ст. ложку вершкового масла та стільки води, щоб трохи покрити масу. Довести до кипіння, потім зменшити вогонь і тушкувати моркву під кришкою до м'якості.

2Додати родзинки, дрібно нарізані шматочки яблук, цукор і 2 ст. ложки вершкового масла. Все перемішати та поставити на слабкий вогонь ще на 15 хвилин. Страва буде готова, коли випарується вся вода.

3Подавати до столу в гарячому вигляді, можна зі сметаною.

00:00