Форель в апельсиновому соусі
Форель в апельсиновому соусі

Форель в апельсиновому соусі

    

20 Липня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Форель - 2 середні тушки

Апельсини - 1 шт. (сік)

Сухарі панірувальні - 50 г

Мигдаль - 50 г ядер

Часник - 1 зубчик

Олія оливкова

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Рибу очистити, випатрати, ретельно промити й обсушити.

2Деко змастити олією, викласти на нього форель, посолити та поперчити за смаком. Часник дрібно нарізати та викласти на рибу. Посипати її панірувальними сухарями та подрібненим мигдалем, полити сумішшю апельсинового соку й олії.

3Готувати в розігрітій до 170°С духовці 20‑25 хвилин.

4Готову рибу викласти на блюдо та полити соусом, що утворився при запіканні.

00:00