нарізані яблука, начинка з яблук
нарізані яблука, начинка з яблук

Начинка з яблуками (для млинців, пирогів тощо)

  

24 Липня, 2019

Эх, яблочко!
Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука - 6 шт.

Хліб пшеничний - 200 г

Родзинки - 3 ст. ложки

Масло вершкове або маргарин - 3 ст. ложки

Вода - 0,5 склянки

Directions

1Нарізаний кубиками хліб підсмажити на маслі або маргарині.

2Змішати підсмажений хліб з родзинками та яблуками. Додати трохи кип'яченої води, цукру, перемішати і трохи потушкувати.

3Використовувати для фарширування вареного буряка, ріпи, а також булочок, пиріжків і птиці.

00:00