175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)
Ingredients
Цвітна капуста - 1 великий качан
Часник - 4‑5 зубчиків
Олія - 100 мл
Сухарі панірувальні - 120‑150 г
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Великий качан цвітної капусти промити та розламати на окремі суцвіття, варити в підсоленій воді 5 хвилин. Потім злити воду, капусту просушити в друшляку й остудити.
2Очистити і нарізати тонкими скибочками зубчики часнику, покласти на сковороду з добре розігрітою олією (приблизно половиною) і обсмажити до золотистого кольору.
3Потім додати панірувальні сухарі та, помішуючи, підсмажувати ще 3‑4 хвилини.
4На іншій сковороді з залишками олії обсмажити гілочки капусти, щоб вони підрум'янилися.
5Потім у капусту додати сухарі з часником, перемішати, посолити, поперчити і можна подавати на стіл.