Цукерки з пророщеної пшениці з медом
Цукерки з пророщеної пшениці з медом

Цукерки з пророщеної пшениці з медом

    

29 Липня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Пшениця пророщена - 200 г

Родзинки світлі без кісточок - 50 г

Волоські горіхи - 50 г ядер

Мед - 2 ст. ложки

Directions

1Горіхи дрібно порубати.

2Родзинки залити гарячою водою на 20 хвилин, потім воду злити.

3Пшеницю разом із родзинками пропустити через м'ясорубку, додати мед, перемішати.

4З цієї маси сформувати невеликі кульки, обваляти їх в горіхах.

5Цукерки покласти в паперовий пакет для харчових продуктів.

00:00

Nutrition Facts

Calories95 ккал