Салат з курячим філе, солоним огірком і білим вином
Салат з курячим філе, солоним огірком і білим вином

Салат з курячим філе, солоним огірком і білим вином

  

1 Серпня, 2019

Ingredients

Курка - 1 філе

Огірки солоні - 2 шт.

Картопля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Вершки жирні 33% - 100 мл

Вино біле сухе - 2‑3 ст. ложки

Петрушка - зелень

Сіль

Спеції

Прянощі

Directions

1Відварити окремо картоплю в мундирі та куряче філе. Картоплю не охолоджувати, потрібно, щоб вона залишалася майже гарячою.

2Нарізати картоплю та курку невеликими кубиками приблизно 1 см.

Салат з курячим філе, солоним огірком і білим вином

3Нарізати солоні огірки тонкими півколами.

Салат з курячим філе, солоним огірком і білим вином

4У глибокій ємності з'єднати нарізані огірки, картоплю та куряче м'ясо.

Салат з курячим філе, солоним огірком і білим вином

5ЗАПРАВКА: Перелити вершки в невелику ємність. Часник пропустити через прес, з'єднати з вершками та посолити. Додати біле сухе вино.

Салат з курячим філе, солоним огірком і білим вином

6Полити салат заправкою, додати спеції та прянощі, перемішати.

7Перекласти салат на блюдо, посипати рубаною зеленню петрушки й одразу подавати.

Салат з курячим філе, солоним огірком і білим вином

00:00