Салат з курячим філе, солоним огірком і білим вином салати 1 Серпня, 2019 Ingredients Курка - 1 філе Огірки солоні - 2 шт. Картопля - 2 шт. Часник - 2 зубчики Вершки жирні 33% - 100 мл Вино біле сухе - 2‑3 ст. ложки Петрушка - зелень Сіль Спеції Прянощі Directions1Відварити окремо картоплю в мундирі та куряче філе. Картоплю не охолоджувати, потрібно, щоб вона залишалася майже гарячою.2Нарізати картоплю та курку невеликими кубиками приблизно 1 см.3Нарізати солоні огірки тонкими півколами.4У глибокій ємності з'єднати нарізані огірки, картоплю та куряче м'ясо.5ЗАПРАВКА: Перелити вершки в невелику ємність. Часник пропустити через прес, з'єднати з вершками та посолити. Додати біле сухе вино.6Полити салат заправкою, додати спеції та прянощі, перемішати.7Перекласти салат на блюдо, посипати рубаною зеленню петрушки й одразу подавати. 00:00