Котлети грибні
Котлети грибні

Котлети грибні

  

2 Серпня, 2019

Грибной пир (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Гриби - 400 г

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Хліб пшеничний черствий - 2 скибочки

Молоко - 0,5 склянки

Яйця - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Кріп + петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені

Олія - 2 ст. ложки

Сухарі мелені - 0,75 склянки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Хліб замочити в молоці.

2Гриби обсмажувати на вершковому маслі 15 хвилин. Охолодити.

3Пропустити гриби разом із цибулею через м'ясорубку, з'єднати з розмоченим хлібом і ще раз пропустити через м'ясорубку. Додати збиті яйця, зелень, перець, сіль, перемішати і витримати на холоді 30 хвилин.

4Сформувати котлети, запанірувати їх у сухарях і обсмажити на олії.

5Подавати котлети з відвареною картоплею.

00:00