м'ясо у гранатовому соусі
м'ясо у гранатовому соусі

Баранина, тушкована в гранатовому соку

  

2 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Баранина жирна - 500 г

Цибуля - 4 шт.

Гранатовий сік - 0,5 склянки

Петрушка - 3 ст. ложки подрібненої зелені

Лавровий лист - 2 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1М'ясо порізати невеликими шматочками, покласти в каструлю, додати дрібно нашатковану цибулю, влити натуральний гранатовий сік, додати рубану зелень, поперчити, посолити, влити трохи гарячої води і тушкувати на дуже повільному вогні 3 години.

2При подачі на стіл полити соусом.

00:00