111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)
Ingredients
Свинина - 500 г
Шпик - 100 г
Цибуля - 2 шт.
Хліб житній - 150 г
Бульйон м'ясний - 1,5 склянки
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Перець чорний мелений
Часник
Петрушка - зелень
Сіль
Directions
1М'ясо нарізати шматками, відбити їх, поперчити, посолити й обсмажити на вершковому маслі.
2Перекласти м'ясо в сотейник, на дно якого покласти заздалегідь нарізаний скибочками шпик. М'ясо покрити обсмаженою ріпчастою цибулею, залити бульйоном і тушкувати до готовності.
3Хліб нарізати квадратиками, трохи обсмажити.
4Викласти хліб на тарілки, зверху покласти готові биточки, полити їх соком, в якому тушкувалося м'ясо, посипати подрібненим часником і зеленню петрушки.