Філе, смажене скибочками страви з м'яса 13 Серпня, 2019 111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса) Ingredients Яловичина - 600 г Вино червоне - 1 склянка Гвоздика - 1 бутон Жир - 150 г Масло вершкове - 50 г Цукор Перець чорний мелений Сіль Directions 1Яловиче філе порізати на порції, посипати петрушкою, подрібненою гвоздикою, цукром, залити вином і маринувати 20 хвилин. 2Потім скибочки філе обсушити, посипати сіллю, покласти на сковороду в розігрітий жир і смажити до готовності. 3Підсмажені скибочки м'яса викласти на блюдо для печені, полити розтопленим маслом і подавати зі смаженою картоплею і свіжими овочами. 00:00