Фета у виноградному листі
Фета у виноградному листі

Фета у виноградному листі

      ,

15 Серпня, 2019

Школа гастронома 2013 №16 (234) Август

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Виноградне листя мариноване - 16 шт.

Фета - 250 г

Олія оливкова

Directions

1Обережно розгорнути виноградне листя і добре сполоснути під холодною водою, щоб змити зайву сіль. Обсушити паперовими рушниками.

Фета у виноградному листі

2Нарізати фету на 16 шматочків. Покласти виноградний лист прожилками вгору на робочу поверхню, зрізати черешок. На основу листа, у черешка, трохи відступивши від краю, покласти шматочок фети. Загорнути лист: накрити начинку нижнім краєм листа, потім правим і лівим кінцем, потім верхньою частиною.

Фета у виноградному листі

3Нанизати конвертик на шпажку.

Фета у виноградному листі

4Загорнути так само все листя та нанизати на шпажки. Змастити трохи оливковою олією.

5Смажити конвертики над сильно розігрітими вугіллям, часто повертаючи, доки сир не розплавиться, 4 хвилини.

Фета у виноградному листі

00:00