Оладки дріжджові млинці, оладки, сирники 17 Серпня, 2019 Блины и оладьи (100 лучших рецептов) Ingredients Борошно - 500 г Молоко або вода - 400 мл Яйця - 2 шт. Цукор - 1 ст. ложка + для подачі Олія - 100 мл Дріжджі - 25 г Сіль Directions 1Розвести дріжджі в теплому молоці, всипати борошно та вимісити. Тісту дати піднятися у теплому місці. 2Потім покласти яйця, сіль, цукор і 1 ст. ложку олії, вимісити, дати тісту вдруге піднятися. 3Не розмішуючи, брати тісто змоченою у воді ложкою, класти на гарячу сковороду з олією та підсмажувати оладки з обох боків. 4До оладок подати цукор, мед, варення, джем або сир зі сметаною і цукром. 00:00