Салат з лососем, консервованим перцем
Салат з лососем, консервованим перцем

Салат з лососем, консервованим перцем

  

20 Серпня, 2019

Школа кулинара 2015 №17 Август

Ingredients

Лосось консервований - 150‑200 г

Перець консервований - 200 г

Яблука кислі - 2‑3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яйця - 2 шт.

Сир твердих сортів - 120 г

Рис довгозернистий - 120 г

Майонез легкий - 200 мл

Сіль

Зелень петрушки

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Хлібні тости

Directions

1Рис відварити в підсоленій воді до готовності.

2Яйця відварити.

3Цибулю та яблука очистити. Цибулю, яблука та сир окремо натерти на крупній тертушці. Консервований перець нарізати.

Салат з лососем, консервованим перцем

4Лосось подрібнити виделкою в окремій невеликій ємності.

Салат з лососем, консервованим перцем

5На блюдо з формою викласти шарами: відварений рис - терту ріпчасту цибулю - подрібнений лосось - терті яблука - консервований перець - подрібнені яйця - частину тертого сиру. Кожен шар промазати майонезом.

Салат з лососем, консервованим перцем

6Накрити форму блюдом, перевернути. Посипати тертим сиром, прикрасити зеленню петрушки.

7Подавати до столу одразу з хлібними тостами.

Салат з лососем, консервованим перцем

00:00