Цукерки пісні з сухофруктів десерти, ласощі пісне 24 Серпня, 2019 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 20 mins Yields: 4 порції Ingredients Чорнослив - 50 г Курага - 50 г Родзинки - 50 г Вишня сушена - 50 г + для декору Апельсини - 1 шт. (цедра) Мед - 30 г Directions 1Залити родзинки та чорнослив окропом і залишити на 15 хвилин для набухання. 2Промити курагу та вишню і також залити водою. 3Злити воду, обсушити сухофрукти на паперовому рушнику. 4Подрібнити сухофрукти за допомогою блендера. 5Вимити апельсин, обсушити та зняти за допомогою овочечистки тонкий шар цедри. Нарізати цедру тонкою соломкою. 6Додати у масу з сухофруктів мед і половину апельсинової цедри, ретельно перемішати. 7Висипати залишки цедри на дерев'яну дошку, сформувати масу з сухофруктів у невеликі кульки, обваляти їх в цедрі. Прикрасити ягодами вишні. 00:00