Млинці «Креп сюзет» (з мигдальним борошном)
Млинці «Креп сюзет» (з мигдальним борошном)

Млинці «Креп сюзет» (з мигдальним борошном)

    

26 Серпня, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 150 г

Молоко - 250 мл

Борошно мигдальне - 80 г

Цукор - 1 ст. ложка

Яйця - 3 шт. + 4 жовтки

Лікер «Амарето» - 50 мл

Олія - 50 мл

ДЛЯ КРЕМА:

Молоко - 500 мл

Вершки 33% - 500 мл

Цукор - 125 г

Ваніль - 1 стручок

Борошно - 20 г

Крохмаль - 80 г

Масло вершкове - 100 г

Яйця - 2 шт.

ДЛЯ СОУСУ:

Ягоди будь-які (малина, полуниця, ожина, лохина) - 400 г

Апельсини - 200 мл свіжовичавленого соку

Крохмаль - 1 ч. ложка

Ром «Бакарді» - 1 ст. ложка

Морозиво - 300 г

Directions

1Борошно звичайне та мигдальне, молоко, цукор, яйця і жовтки та лікер змішати до однорідного стану. Дати настоятися при кімнатній температурі 2 години.

2Додати олію, добре перемішати.

3Випікати млинці на розпеченій сковороді.

4КРЕМ: Змішати в сотейнику молоко, вершки та цукор. Опустити в рідину стручок ванілі, довести до кипіння. Окремо змішати борошно, крохмаль і яйця. В борошняну суміш влити киплячу рідину, видаливши з неї ваніль. Знову поставити на вогонь і, помішуючи, довести до кипіння. Додати вершкове масло, перемішати. Зняти з вогню.

5СОУС: Ягоди викласти на розігріту сковороду, полити апельсиновим соком. Помішуючи, довести до кипіння. Додати крохмаль. Коли соус почне затягуватися, зняти з вогню і ввести «Бакарді».

6Готові млинці полити соусом і кремом і прикрасити кульками морозива.

00:00