гарбузові млинці
гарбузові млинці

Млинці гарбузові (пшенично-гречані)

  ,

30 Серпня, 2019

Этюды о питании

Ingredients

Гарбуз - 500 г

Борошно гречане - 1 склянка

Борошно пшеничне - 1,5 склянки

Яйця - 2 шт.

Цукор - 3 ст. ложки

Дріжджі - 20 г

Молоко - 3 склянки

Сіль

Directions

1Влити в каструлю 2 склянки трохи теплого молока, розвести в ньому дріжджі, всипати пшеничне борошно, замісити опару і дати їй підійти.

2У підсоленій воді зварити очищений гарбуз, остудити його та протерти крізь сито.

3Гарбузове пюре викласти в опару, що підійшла, додати розтерті з цукром і сіллю жовтки, гречане борошно, молоко і добре перемішати.

4Яєчні білки добре збити, обережно ввести в тісто і дати йому знову піднятися.

5Випікати млинці звичайним способом.

00:00