Млинці гарбузові (пшенично-гречані) млинці, оладки, сирники, овочеві страви 30 Серпня, 2019 Этюды о питании Ingredients Гарбуз - 500 г Борошно гречане - 1 склянка Борошно пшеничне - 1,5 склянки Яйця - 2 шт. Цукор - 3 ст. ложки Дріжджі - 20 г Молоко - 3 склянки Сіль Directions 1Влити в каструлю 2 склянки трохи теплого молока, розвести в ньому дріжджі, всипати пшеничне борошно, замісити опару і дати їй підійти. 2У підсоленій воді зварити очищений гарбуз, остудити його та протерти крізь сито. 3Гарбузове пюре викласти в опару, що підійшла, додати розтерті з цукром і сіллю жовтки, гречане борошно, молоко і добре перемішати. 4Яєчні білки добре збити, обережно ввести в тісто і дати йому знову піднятися. 5Випікати млинці звичайним способом. 00:00