Корж хрусткий без випічки
Корж хрусткий без випічки

Корж хрусткий (без випічки)

    

31 Серпня, 2019

Моника Кёлер. Чудо-торты

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 12 порцій

Ingredients

ВАРІАНТ 1 (тонкий нижній корж)

Печиво здобне - 100 г

Масло - 75 г

ВАРІАНТ 2 (товстий нижній корж)

Печиво здобне - 200 г

Масло - 150 г

ВАРІАНТ 3 (товстий нижній корж)

Печиво здобне - 100 г

Печиво мигдальне - 100 г

Масло - 150 г

Directions

1Розкришити здобне печиво або розкришити мигдальне печиво та змішати його з вже розкришеним здобним печивом.

2Розтопити масло та ретельно перемішати з крихтою.

3Масу викласти у форму діаметром 26 см і поставити в холодне місце на 30 хвилин.

4Після охолодження вийняти з форми та викласти на блюдо.

ЧАС: приготування 10 хвилин + охолодження 30 хвилин

00:00

Nutrition Facts

Calories160 ккакл