Булочки з заварного тіста з грибами випічка, страви з грибів духовка 4 Вересня, 2019 Грибной пир (Семь поварят) Cook: 1 hr 10 mins Yields: 15 порцій Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно - 2 склянки Вода - 2 склянки Масло вершкове - 200 г Яйця - 8 шт. Сіль - 0,5 ч. ложки ДЛЯ НАЧИНКИ: Гриби - 300 г Сир рокфор - 300 г Масло вершкове - 100 г Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені Сіль Directions 1У киплячій воді розтопити масло, всипати сіль, борошно і варити 2‑5 хвилин, безперервно помішуючи, доки тісто не стане еластичним. 2Охолодити до 60°С і ввести яйця по одному, кожен раз вимішуючи тісто до однорідної консистенції. 3Готове тісто відсадити з кондитерського мішка на деко невеликими порціями та випікати 15‑20 хвилин при 210°С. 4Як тільки булочки піднімуться і зарум'яняться, зменшити нагрів і випікати ще 15 хвилин. 5НАЧИНКА: Дрібно нарізані гриби обсмажити на половині масла, посолити і перемішати з частиною розкришеного сиру. 6Готові булочки надрізати, наповнити начинкою, змастити маслом і посипати сумішшю зелені та сиру. 00:00