Баклажани з оливками та м'ятою
Баклажани з оливками та м'ятою

Баклажани з оливками та м’ятою

    ,

8 Вересня, 2019

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Баклажани - 500 г

Сир фета або бринза - 100 г

Оливки чорні (маслини) дрібно нарізані - 0,25 склянки

М'ята - 0,25 склянки дрібно нарізаного листя

Олія - 2 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Сіль

Directions

1Баклажани розрізати на половинки, очистити від м'якоті, нарізати смужками та відварити. Відкинути, злити воду, викласти в каструлю.

2У сотейнику з'єднати подрібнений сир або бринзу, маслини, м'яту, лимонний сік, олію і сіль за смаком.

3На блюдо викласти спочатку баклажани, а зверху - сирну суміш. Посипати зеленню.

Дієта з клітковиною для налагодження мікрофлори кишківника, для здоров'я суглобів, при ревматоїдному артриті, при інфекційних артритах

00:00