Вінегрет
Вінегрет

Вінегрет з родзинками та зеленим горошком

  

12 Вересня, 2019

100 лучших рецептов салатов (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Картопля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Родзинки без кісточок - 50 г

Капуста квашена - 100 г

Огірки солоні - 1 шт.

Буряк - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Зелений горошок консервований - 50 г

Олія - 3 ст. ложки

Оцет 3% - 1 ч. ложка

Гірчиця

Лимонний сік

Петрушка - зелень

Кріп - зелень

Сіль

Directions

1Буряк очистити, нарізати кубиками, залити водою, посолити, додати оцет і варити до м'якості.

2Картоплю та моркву очистити, нарізати дрібними шматочками і варити до готовності в підсоленій воді.

3Огірок очистити від шкірки та подрібнити. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати.

4Викласти все в салатник, змішати з консервованим горошком і родзинками.

5ЗАПРАВКА: Лимонний сік, олію, гірчицю і сіль змішати з невеликою кількістю овочевого відвару і довести до кипіння.

6Полити вінегрет заправкою.

7Через 30 хвилин подавати на стіл, прикрасивши дрібно нарізаною зеленню кропу та петрушки.

00:00