Качина грудка з соусом з портвейну страви з птиці духовка 16 Вересня, 2019 Готовим с вином (Семь поварят) Cook: 35 mins Yields: 4 порції Ingredients Качка - 4 філе Портвейн білий - 125 г Бульйон курячий - 250 г Брюссельська капуста - 250 г Апельсини - 2 шт. Борошно пшеничне - 3 ст. ложки Масло вершкове - 1 ст. ложка Перець чорний мелений Сіль Directions 1Качине філе натерти сіллю та перцем і обсмажити. 2Злити жир, що виділився, влити вино, бульйон і тушкувати в духовці 15 хвилин при 200°С. Готове філе вийняти та нарізати скибочками. 3СОУС: Рідину, що утворилася при тушкуванні, довести до кипіння, додати підсушене та розведене частиною бульйону борошно, посолити, поперчити. 4Апельсини очистити, нарізати скибочками, обсмажити на маслі. 5Качанчики капусти розрізати на чотири частини, варити в підсоленій воді 5 хвилин, відвар злити. 6Подавати філе з апельсинами, капустою і соусом. 00:00