Инна Метельская-Шереметьева. Кулинарная книга оптимистки. Домашние рецепты и вкусные истории
Ingredients
Картопля - 2‑3 шт
Волоські горіхи - 1 ст. ложка подрібнених ядер
Гранатовий сік - 1/3 склянки
Часник - 1‑3 зубчики
Петрушка або кріп - зелень
Цибуля ріпчаста або
Зелена цибуля
Directions
1СОУС: Подрібнені ядра волоських горіхів і часник стовкти з сіллю, додати дрібно нарізану цибулю та гранатовий сік, все ретельно перемішати.
2Картоплю, зварену в мундирі й охолоджену, очистити, нарізати кубиками, укласти в салатник, полити соусом і посипати подрібненою зеленню.
Рецепт від черниць Стародівочого монастиря. Салат виходить абсолютно незвичним на смак - невловимо нагадує одночасно і східну, тайську кухню, насичену кислою солодкістю, і російську.