Приправа до рибних і м'ясних страв універсальна типу «Вегети»
Приправа до рибних і м'ясних страв універсальна типу «Вегети»

Приправа до рибних і м’ясних страв універсальна типу «Вегети»

  ,

4 Жовтня, 2019

Консервирование для лентяек. Вкусные и надежные заготовки по-быстрому

Ingredients

Морква - 8 частин

Цибуля порей - 1 частина

Селера - 2 частини кореня + 5 частин зелені

Петрушка - 1 частина кореня + 1 частина зелені

Пастернак - 2 частини кореня

Кріп - 0,5 частини

Directions

1Зелень, коренеплоди висушити та змолоти окремо в кавомолці.

2Зберігати в скляних банках з кришками, що закручуються. Суміш не втрачає смаку й аромату протягом року.

00:00