Бульйон з кльоцками по-словацьки перші страви словацька кухня 14 Жовтня, 2019 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все (365 вкусных рецептов) Ingredients Курка - 1 шт. Бринза або вершковий сир - 150 г Картопля - 1 шт. Яйця - 2 жовтки Борошно - 2 ст. ложки Сіль Directions 1Вимиту і випатрану курку залити 2,5 л холодної води, довести до кипіння, зняти піну, посолити і варити під кришкою 1 годину. 2Вийняти курку, відокремити м'ясо від кісток, нарізати. 3Бринзу та відварену натерту на тертушці картоплю з'єднати, посолити, ввести жовтки. Розкачати на борошні в джгут, нарізати впоперек. 4Кинути кльоцки в бульйон і варити, доки не спливуть. 5Додати шматочки м'яса. 00:00