бульйон
бульйон

Бульйон з кльоцками по-словацьки

    

14 Жовтня, 2019

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все (365 вкусных рецептов)

Ingredients

Курка - 1 шт.

Бринза або вершковий сир - 150 г

Картопля - 1 шт.

Яйця - 2 жовтки

Борошно - 2 ст. ложки

Сіль

Directions

1Вимиту і випатрану курку залити 2,5 л холодної води, довести до кипіння, зняти піну, посолити і варити під кришкою 1 годину.

2Вийняти курку, відокремити м'ясо від кісток, нарізати.

3Бринзу та відварену натерту на тертушці картоплю з'єднати, посолити, ввести жовтки. Розкачати на борошні в джгут, нарізати впоперек.

4Кинути кльоцки в бульйон і варити, доки не спливуть.

5Додати шматочки м'яса.

00:00