Млинці з яблуками
Млинці з яблуками

Млинці яблучні (з наповненням)

  

13 Жовтня, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 200 г

Молоко - 400 мл

Яйця - 8 шт.

Цукор - 4 ст. ложки

Яблука - 4 шт. зелених

Масло вершкове - 100 г

Олія - 100 мл

Мед - 4 ст. ложки

Кориця мелена - 1 ч. ложка

Directions

1РІДКЕ ТІСТО ДЛЯ МЛИНЦІВ: Збити яйця з цукром, додати молоко та борошно. Ретельно вимісити тісто, щоб не було грудочок. Додати олію.

2Випекти тонкі млинці.

3НАЧИНКА: Яблука очистити від шкірки та серцевини, нарізати тонкою соломкою і, помішуючи, обсмажувати у вершковому маслі 2‑3 хвилини. Додати мед і корицю, перемішати. Зняти з вогню і викласти в друшляк. Охолодити, сік зберегти.

4Млинці розрізати на чотири частини, на середину кожної покласти яблучний фарш, згорнути рулетиками і подавати, поливши соком від фаршу.

00:00