Шашлик зі скумбрії
Шашлик зі скумбрії

Шашлик зі скумбрії

      ,

14 Жовтня, 2019

Шашлыки. Лучшие рецепты (Семь поварят)

  • Cook: 55 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Скумбрія - 800 г філе зі шкірою

Бекон - 100 г / 20 скибочок

Банани - 2 шт.

Апельсини - 1 шт. + 2 ст. ложки соку

Перець чорний мелений

Сіль

ДЛЯ СОУСУ:

Манго - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Кінза рубана - 2 ст. ложки

Лимон - 2 ст. ложки соку

Directions

1Філе риби нарізати смужками, посолити, поперчити і згорнути рулетиками.

2Бекон нарізати тонкими скибочками. Банани нарізати шматочками, полити апельсиновим соком.

3Шматочки банана обернути скибочками бекону.

4Рибні рулетики нанизати на шампури, чергуючи зі шматочками банана, і смажити на грилі.

5СОУС: Манго розрізати навпіл і, видаливши кісточку, очистити від шкірки. Частину м'якоті нарізати скибочками, залишки - кубиками. Цибулю порубати. Манго змішати з цибулею, кінзою, лимонним соком, сіллю та перцем.

6При подачі викласти шашлички на блюдо, підлити соус. Оформити скибочками манго та вирізаними з мембран дольками апельсина.

00:00