Шашлик зі скумбрії страви з риби африканська кухня гриль, для пікніка 14 Жовтня, 2019 Шашлыки. Лучшие рецепты (Семь поварят) Cook: 55 mins Yields: 6 порцій Ingredients Скумбрія - 800 г філе зі шкірою Бекон - 100 г / 20 скибочок Банани - 2 шт. Апельсини - 1 шт. + 2 ст. ложки соку Перець чорний мелений Сіль ДЛЯ СОУСУ: Манго - 1 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Кінза рубана - 2 ст. ложки Лимон - 2 ст. ложки соку Directions 1Філе риби нарізати смужками, посолити, поперчити і згорнути рулетиками. 2Бекон нарізати тонкими скибочками. Банани нарізати шматочками, полити апельсиновим соком. 3Шматочки банана обернути скибочками бекону. 4Рибні рулетики нанизати на шампури, чергуючи зі шматочками банана, і смажити на грилі. 5СОУС: Манго розрізати навпіл і, видаливши кісточку, очистити від шкірки. Частину м'якоті нарізати скибочками, залишки - кубиками. Цибулю порубати. Манго змішати з цибулею, кінзою, лимонним соком, сіллю та перцем. 6При подачі викласти шашлички на блюдо, підлити соус. Оформити скибочками манго та вирізаними з мембран дольками апельсина. 00:00