відкритий бутердрод з пастою (бутербродною масою)
відкритий бутердрод з пастою (бутербродною масою)

Бутерброди з сирно-картопляною (творожною) пастою

    ,

15 Жовтня, 2019

500 блюд для семейных праздников

Ingredients

Хліб білий - 4 скибочки

Сир (творог) - 70 г

Картопля варена - 70 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Масло вершкове - 30 г

Яйця - 1 шт.

Майонез - 2 ст. ложки

Зелень рубана - 30 г

Directions

1Цибулю очистити, подрібнити й обсмажити в маслі.

2Сир (творог) разом із картоплею пропустити крізь м'ясорубку, в масу додати цибулю та яйце.

3Масу викласти на скибочки хліба та запекти в духовці.

4Бутерброди охолодити, полити майонезом і прикрасити зеленню.

00:00