Варення айвове
Варення айвове

Варення айвове

  

15 Жовтня, 2019

All about food - Всё о еде 2013 Июль

Ingredients

Айва очищена - 1 кг

Цукор - 1 кг

Вода - 1 склянка

Directions

1Кожну айву поділити на 4 частини, очистити від кісточок і жилок і розрізати на дольки завширшки 3 см і завдовжки 3‑4 см. За бажання, можна тонше.

2Розчинити цукор у воді та закип'ятити. Як тільки сироп закипить, засипати в нього підготовлені дольки айви. Помішуючи ложкою, утоплювати айву в сиропі. Кип'ятити 3‑4 хвилини, зняти з вогню і остудити.

3Знову поставити на вогонь, дати покипіти 3‑4 хвилини, зняти з вогню і остудити. Повторити 3‑4 рази. Готове варення повинно мати консистенцію желе та приємний червоний колір.

00:00