Салат зі свинячої вирізки
Салат зі свинячої вирізки

Салат зі свинячої вирізки

    ,

20 Жовтня, 2019

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

  • Prep: 45 mins
  • Cook: 30 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Свинина - 700‑900 г вирізки або корейки

Кмин мелений - 1 ст. ложка

Часниковий порошок - 2 ч. ложки

Перець червоний мелений - 2 ч. ложки

Гірчиця суха - 1 ч. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Перець чорний - 0,5 ч. ложки

Салат зелений - 10 чашок розірваної змішаної зелені

Горошок чорноокий консервований - 1 банка 425 г

Помідори черрі, розрізані навпіл, або звичайні порізані - 1,5 склянки

Яйця - 4 шт.

Бекон - 6 шматочків

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Заправка ранчо для салатів у пляшках - 1 склянка

Приправа для барбекю готова - 1 ч. ложка

ДЛЯ ЗАПРАВКИ З ПРЯНОЇ МАСЛЯНКИ (ПАХТИ):

Майонез - 0,5 склянки

Маслянка (пахта) / кефір - 0,5 склянки

Зелена цибуля нарізана - 1 ст. ложка

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Мед - 1 ч. ложка

Часник - 1 зубчик

Сіль - 0,25 ч. ложки

Перець каєнський - 1/8 ч. ложки

ДЛЯ КУКУРУДЗЯНИХ МІНІ-КЕКСІВ АБО КУБИКІВ:

Суміш для кукурудзяних кексів - 240 г

Молоко - 1/3 склянки

Яйця - 1 шт.

Ккурудза - 0,5 склянки заморожених цільних зерен

Сир Монтерей Джек з перцем халапеньо подрібнений - 0,5 склянки

Directions

ЗАПРАВКА З ПРЯНОЇ МАСЛЯНКИ (ПАХТИ) / КЕФІРУ:

1У середній мисці поєднати майонез, пахту / кефір, нарізану зелену цибулю, мелений чарвоний перець, мед, подрібнений часник, сіль і каєнський перець. Накрити кришкою і охолодити.

КУКУРУДЗЯНІ МІНІ-КЕКСИ АБО КУБИКИ:

1Підігріти духовку до 400°F — 200°С.

2Трохи змастити 24 форми для кексів (3,5 см) або квадратну форму для випічки (20 см).

3У середній мисці поєднати суміш для кукурудзяних кексів, молоко і яйце. Змішати розмороженою кукурудзою та подрібненим сиром.

4Тісто покласти ложкою у форми для кексів, наповнюючи кожну приблизно на дві третини, або вилити у квадратну форму для випічки. Випікати: кекси - 12‑14 хвилин, тісто у квадрітній формі - 20‑25 хвилин, перевірити готовність зубочисткою (вона має вийти з тіста чистою).

5Остуджувати на решітці 5 хвилин. Прибрати з грилю Остудити остаточно.

6Для кубиків порізати кукурудзяний корж на кубики.

М'ЯСО

1У невеликій мисці поєднати мелений кмин, часниковий порошок, мелений червоний перець, суху гірчицю, сіль і чорний перець.

2Якщо використовується корейка, розрізати її вздовж, щоб розділити на 2 частини тієї самої товщини, що і вирізка.

3Посипати м'ясо сумішшю спецій та втерти пальцями.

4Підготувати гриль для смаження на непрямому вогні з використанням піддону для стікання рідини. Покласти м'ясо на піддон. Смажити під кришкою над непрямим середнім вогнем 30‑35 хвилин або доки термометр не буде показувати 145°F - 63°С.

5Прибрати м'ясо з гриля. Покрити фольгою і дати постояти 10 хвилин.

САЛАТ

1М'ясо нарізати.

2На великому блюді розташувати шматочки м'яса, розірване листя зеленого салату, промитий і осушений консервований чорноокий горошок, розрізані навпіл помідори черрі або звичайні порізані, розрізані четвертинками круті яйця, засмажений до хрусткості та позбавлений зайвого жиру бекон (можна розкришити) та кукурудзяні міні-кекси або кубики.

3Подавати із заправкою з пряної маслянки (пахти).

Підготовка: 45 хвилин
Смаження: 30 хвилин
Настоювання: 10 хвилин

00:00

Nutrition Facts

Calories492 ккал
Sodium964 мг
Protein32 г
Cholesterol189 мг
Total Fat24 г
Saturated Fat5 г
Total Carbohydrates38 г
Dietary Fiber4 г