Салат з хурмою і авокадо салати 21 Жовтня, 2019 Школа гастронома 2013 №24 (242) Декабрь - Нам 10 лет! Любимые рецепты из нашей коллекции Cook: 30 mins Yields: 2 порції Ingredients Хурма зріла, ароматна, але не дуже м'яка - 1 шт. Авокадо - 1 шт. Помідори черрі - 200 г Лайм - 0,5 шт. (сік) Шпинат - 100 г Крес-салат - 75 г Цибуля червона - 1 шт. Редис - 4‑5 шт. Олія, краще горіхова - 50 мл Оцет винний білий - 50 мл Сіль Перець чорний мелений Directions 1Хурму й авокадо очистити. Хурму нарізати тонкими смужками. Авокадо розрізати навпіл, звільнити від кісточки, нарізати кубиками та скропити соком лайма. 2Цибулю очистити. У шпинату видалити жорсткі стебла, листя нарізати смужками, цибулю - дрібними кубиками, редис - соломкою. Помідори черрі розрізати навпіл. 3ЗАПРАВКА: Олію та оцет збити в невеликій мисці, додати сіль і перець. 4У салатниці змішати авокадо, шпинат, крес-салат, редис і помідори. Додати хурму, акуратно перемішати ще раз. Полити салат заправкою, дати настоятися 20‑30 хвилин. 00:00