Салат з хурмою і авокадо
Салат з хурмою і авокадо

Салат з хурмою і авокадо

  

21 Жовтня, 2019

Школа гастронома 2013 №24 (242) Декабрь - Нам 10 лет! Любимые рецепты из нашей коллекции

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Хурма зріла, ароматна, але не дуже м'яка - 1 шт.

Авокадо - 1 шт.

Помідори черрі - 200 г

Лайм - 0,5 шт. (сік)

Шпинат - 100 г

Крес-салат - 75 г

Цибуля червона - 1 шт.

Редис - 4‑5 шт.

Олія, краще горіхова - 50 мл

Оцет винний білий - 50 мл

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Хурму й авокадо очистити. Хурму нарізати тонкими смужками. Авокадо розрізати навпіл, звільнити від кісточки, нарізати кубиками та скропити соком лайма.

2Цибулю очистити. У шпинату видалити жорсткі стебла, листя нарізати смужками, цибулю - дрібними кубиками, редис - соломкою. Помідори черрі розрізати навпіл.

3ЗАПРАВКА: Олію та оцет збити в невеликій мисці, додати сіль і перець.

4У салатниці змішати авокадо, шпинат, крес-салат, редис і помідори. Додати хурму, акуратно перемішати ще раз. Полити салат заправкою, дати настоятися 20‑30 хвилин.

00:00