Апельсини фаршировані (яблуками, морквою та родзинками) десерти низькокалорійне 22 Жовтня, 2019 Десерты из фруктов и ягод (Семь поварят) Cook: 30 mins Yields: 6 порцій Ingredients Апельсини - 6 шт. Яблука - 2 шт. Морква - 2 шт. Родзинки - 6 ст. ложок Горіхи рубані - 6 ст. ложок Сіль - 1 щіпка Сметана - 1 склянка Йогурт - 1 склянка Directions 1Зрізати верхівки апельсинів, вийняти м'якоть і дрібно нарізати її. 2Яблука нарізати соломкою. Моркву натерти на тертушці. 3З'єднати м'якоть апельсинів з яблуками, морквою та родзинками, посолити і заправити сумішшю сметани та йогурту. 4Наповнити апельсини сумішшю, оформити горіхами. 00:00