Лобіо (з часником і зеленню) овочеві страви грузинська кухня низькокалорійне 24 Жовтня, 2019 Грузинская кухня (Семь поварят) Cook: 1 hr 30 mins Yields: 2 порції Ingredients Квасоля - 500 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. Часник - 4 зубчики Оцет яблучний - 1 ч. ложка Петрушка - 0,5 пучка зелені Кріп - 0,5 пучка зелені Селера - 0,5 пучка зелені Кінза - 0,5 пучка зелені Чебрець - 0,5 пучка Базилік - 0,5 пучка Сіль Перець червоний мелений Directions 1Квасолю замочити на 6 годин. 2Потім відварити квасолю до готовності в невеликій кількості води (в процесі варіння за необхідності можна додавати кип'ячену воду). 3За 5‑10 хвилин до готовності посолити, додати рубану цибулю. 4Готову квасолю заправити тертим часником і перцем. 5Зелень порубати, розтерти з сіллю, заправити яблучним оцтом і перед подачею з'єднати з квасолею. 00:00