Лобіо з часником і зеленню
Лобіо з часником і зеленню

Лобіо (з часником і зеленню)

      

24 Жовтня, 2019

Грузинская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Квасоля - 500 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Часник - 4 зубчики

Оцет яблучний - 1 ч. ложка

Петрушка - 0,5 пучка зелені

Кріп - 0,5 пучка зелені

Селера - 0,5 пучка зелені

Кінза - 0,5 пучка зелені

Чебрець - 0,5 пучка

Базилік - 0,5 пучка

Сіль

Перець червоний мелений

Directions

1Квасолю замочити на 6 годин.

2Потім відварити квасолю до готовності в невеликій кількості води (в процесі варіння за необхідності можна додавати кип'ячену воду).

3За 5‑10 хвилин до готовності посолити, додати рубану цибулю.

4Готову квасолю заправити тертим часником і перцем.

5Зелень порубати, розтерти з сіллю, заправити яблучним оцтом і перед подачею з'єднати з квасолею.

00:00