млинці з червоною рибою
млинці з червоною рибою

Млинці з припічкою зі слабосоленої червоної риби

  ,

6 Листопада, 2019

Блины и оладьи (100 лучших рецептов)

Ingredients

Борошно - 300 г

Молоко - 600 мл

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Олія для змащування сковороди

Сіль

ДЛЯ ПРИПІЧКИ:

Риба червона слабосолона (горбуша, форель, сьомга) - 100 г

Салат китайський - 100 г

Directions

1Змішати молоко, яйця, цукор, сіль і борошно до утворення рідкої однорідної маси без грудочок.

2Тісто налити на змащену маслом сковороду і на рідке тісто покласти суміш дрібно нарізаної риби та китайського салату. Перевернути і запекти млинець з іншого боку.

00:00