рибні биточки
рибні биточки

Биточки парові з риби (з картоплею)

    ,

6 Листопада, 2019

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Тріска - 500 г філе

Хліб білий - 100 г м'якушки

Картопля - 100 г

Молоко - 0,5 склянки

Яйця - 1 шт.

Олія - 4 ст. ложки

Сіль

Directions

1Картоплю відварити і розім'яти виделкою.

2Філе тріски промити, кістки видалити. Пропустити рибу через м'ясорубку, додати розмочений у молоці хліб, яйце та картопляну масу. Добре перемішати і посолити.

3Виліпити биточки та розмістити їх в один ряд на дні каструлі, змащеної олією. Залити водою так, щоб биточки були на три чверті покриті рідиною. Накрити каструлю кришкою і готувати 15‑20 хвилин.

00:00