Салат «Хазар»
Салат «Хазар»

Салат «Хазар»

  

7 Листопада, 2019

Шашлыки, пловы, чебуреки (Повар и поваренок)

  • Cook: 30 mins

Ingredients

Осетрина або білуга відварна - 400 г

Горбуша або сьомга малосольна - 50 г

Ікра чорна - 1 ст. ложка

Картопля відварна - 2 шт.

Огірки свіжі або малосольні - 2 шт.

Сметана - 2‑3 ст. ложки

Салат зелений - 2‑3 листочки

Лимони - 1 шт.

Маслини

Тархун - 1 пучок

Базилік - 1 пучок

Сіль

Directions

1Рибу відварити.

2Картоплю та огірки нарізати кубиками, посолити, заправити сметаною. Все змішати й укласти гіркою в салатник.

3Прикрасити зверху довгими скибочками відвареної риби, листям салату, зеленню тархуну та базиліку.

4У скибочки сьомги або горбуші, згорнуті кільцями, помістити чорну зернисту ікру й укласти їх біля основи салатної гірки. Зверху гірку прикрасити маслинами та шматочками лимону.

00:00