Чай м’ятний із корицею (тепло екзотичного Маракешу) напої 8 Листопада, 2019 EVA Blog Ingredients Чай - 3 ч. ложки Апельсини - 1 шт. (цедра) Лимони - 1 шт. М’ята - 1 пучок Кориця - 2 палички Гвоздика - 4 бутони Імбир Цукор коричневий - 2 шматочки Directions 1Зрізати цедру з апельсина та лимона. Розім’яти у ступці пучок м’яти. 2Покласти в чайник корицю, гвоздику, цедру апельсина і лимона, порізаний лимон, імбир, коричневий цукор, м’яту, чай. Залити суміш окропом. 3Через кілька хвилин можна насолоджуватися напоєм, що нагадує про літні мандрівки у далекі країни. 00:00