яйця та соус
яйця та соус

Яйця варені під різними соусами

  ,

8 Листопада, 2019

300 блюд из яиц

Ingredients

Яйця

Помідори

Огірки свіжі або солоні

ДЛЯ СОУСІВ:

Сметана

Гірчиця

Хрін

ДЛЯ СОУСУ З ЩАВЛЮ:

Щавель - 2 жмені

Масло вершкове

Сметана - 2 ст. ложки

Сіль

Цукор

Directions

1Яйця зварити, очистити, розрізати уздовж навпіл, покласти на тарілку розрізом догори.

2СОУС З ЩАВЛЮ: Щавель порубати, потушкувати у вершковому маслі, протерти крізь сито, розбавити кип'яченою водою, додати сметану, сіль і цукор.

3Залити яйце соусом зі сметани та гірчиці, навколо обкласти нарізаними свіжими помідорами.

4Залити яйце соусом з щавлю.

5Залити яйце соусом зі сметани з хроном, навколо обкласти свіжими або солоними огірками.

00:00