Чай м’ятний із корицею
Чай м’ятний із корицею

Чай м’ятний із корицею (тепло екзотичного Маракешу)

  

8 Листопада, 2019

EVA Blog

Ingredients

Чай - 3 ч. ложки

Апельсини - 1 шт. (цедра)

Лимони - 1 шт.

М’ята - 1 пучок

Кориця - 2 палички

Гвоздика - 4 бутони

Імбир

Цукор коричневий - 2 шматочки

Directions

1Зрізати цедру з апельсина та лимона. Розім’яти у ступці пучок м’яти.

2Покласти в чайник корицю, гвоздику, цедру апельсина і лимона, порізаний лимон, імбир, коричневий цукор, м’яту, чай. Залити суміш окропом.

3Через кілька хвилин можна насолоджуватися напоєм, що нагадує про літні мандрівки у далекі країни.

00:00