Сочники з вишнею та сиром (творогом)
Сочники з вишнею та сиром (творогом)

Сочники з вишнею та сиром (творогом)

    

14 Листопада, 2019

  • Yields: 20 шт.

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Масло вершкове - 100 г

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 склянка

Сметана 20% - 3 ст. ложкі

Борошно - 5 склянок

Розпушувач - 1 ч. ложка

Кардамон мелений - 0,5 ч. ложки

Ванільний цукор - 1 ч. ложка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 400 г

Цукор - 1 склянка

Ванільний цукор - 1 ч. ложка

Вишня заморожена - 1 склянка

Яйця - 2 шт. + 1 шт. для змащування

Directions

1Борошно просіяти з розпушувачем. Розм'якшене вершкове масло збивати з яйцями, цукром і ванільним цукром 10 хвилин. Додати сметану, кардамон і, поступово підсипаючи борошняну суміш, замісити м'яке тісто, яке трохи липне до рук (трохи борошна залишити для розкочування).

2Скачати з тіста ковбаску, обернути плівкою і прибрати в холодильник на 20 хвилин.

НАЧИНКА:

1Відокремити білки яєць від жовтків.

2Ягоди розморозити, розрізати навпіл і видалити кісточки (якщо вони є).

3Сир (творог) змішати з цукром, ванільним цукром, жовтками та шматочками вишні.

4Білки збити з 2 ст. ложками цукру до міцних піків.

5Лопаткою перемішати сиркову масу з білками до однорідності.

СОЧНИКИ:

1Дістати тісто. Відрізаючи від ковбаски невеликий шматочок, розкачати в тонкий корж на пріпорошеній борошном поверхні.

2Викласти з краю коржа по 1 ст. ложці начинки, накрити її іншим краєм і защипнути. Також вчинити з рештою тіста.

3Викласти сочники на змащене маслом або застелене папером деко. Зверху зробити кілька проколів виделкою і змастити збитим яйцем. Випікати в розігрітій до 180°С духовці 20 хвилин.

00:00