Глінтвейн безалкогольний напої 21 Листопада, 2019 EVA Blog Ingredients Виноградний сік - 3 склянки Вода - 0,5 склянки Яблука - 0,5 шт. Лимон - 2 ст. ложки перемеленої цедри Апельсин - 2 ст. ложки перемеленої цедри Гвоздика - 0,5 ч. ложки Кардамон Кориця - 1 паличка або Коричний порошок Directions 1Заздалегідь приготувати лимонну та апельсинову цедру - шкірку висушити і перемолоти у кавомолці. 2Налити в каструлю виноградний сік, додати воду, половинку свіжого яблука, всипати перемелену цедру. Додати гвоздику, трошки кардамону та паличку кориці або коричний порошок. Кип’ятити глінтвейн не потрібно, лишень нагріти на слабкому вогні. 3Потім 5 хвилин настоювати під кришкою. Після цього можна пригощатися. 00:00