100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 20 mins
Yields: 4-6 порцій
Ingredients
Ананас - 100 г
Апельсини - 2 шт.
Яблука - 2 шт.
Персики консервовані - 2 шт.
Селера - 100 г кореня
Лимон - 1 шт. (сік)
Фісташки - 50 г
ДЛЯ СОУСУ:
Майонез - 50 г
Лікер апельсиновий - 1 ст. ложка
Цукор - 0,25 ч. ложки
Перець чорний мелений
Directions
1КОШИЧКИ: Розрізати апельсини навпіл, знизу зрізати частину шкірки, щоб надати кошикам стійкість. Вийняти з апельсинів м'якоть і видалити білі волокна.
2Вирізати апельсинові дольки та нарізати м'якоть шматочками. Нарізати селеру, яблука, ананас і персики кубиками. Додати шматочки апельсинів і половину рубаних горіхів. Полити лимонним соком і трохи перемішати.
3СОУС: Змішати майонез з лікером, цукром і перцем.
4Заправити салат соусом і викласти в кошички. При подачі посипати залишками рубаних горіхів.