Морковь, тушенная с зеленым горошком гарніри, овочеві страви низькокалорійне 28 Листопада, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 4 порції Ingredients Морква - 500 г Олія - 4 ст. ложки Зелений горошок - 200 г Селера сушена - 1 ст. ложка Коріандр мелений - 0,5 ч. ложки Перець червоний мелений - 1 ч. ложка Сіль Directions 1Моркву добре очистити, нарізати дрібними кубиками, викласти в сотейник, влити олію і трохи води, тушкувати на слабкому вогні до напівготовності. 2У сотейник до моркви додати горошок і продовжити тушкувати, доки морква не стане м'якою. 3Потім додати селеру, коріандр, червоний мелений перець і сіль і готувати при безперервному помішуванні ще кілька хвилин. 4Страву можна подавати і як самостійну, і як гарнір до вареної риби або тушкованого м'яса. 00:00 Nutrition Facts Calories95 ккал