зелений горошок і морква
зелений горошок і морква

Морковь, тушенная с зеленым горошком

  ,   

28 Листопада, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Морква - 500 г

Олія - 4 ст. ложки

Зелений горошок - 200 г

Селера сушена - 1 ст. ложка

Коріандр мелений - 0,5 ч. ложки

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1Моркву добре очистити, нарізати дрібними кубиками, викласти в сотейник, влити олію і трохи води, тушкувати на слабкому вогні до напівготовності.

2У сотейник до моркви додати горошок і продовжити тушкувати, доки морква не стане м'якою.

3Потім додати селеру, коріандр, червоний мелений перець і сіль і готувати при безперервному помішуванні ще кілька хвилин.

4Страву можна подавати і як самостійну, і як гарнір до вареної риби або тушкованого м'яса.

00:00

Nutrition Facts

Calories95 ккал