Шоколадна суміш (відкладена під час приготування тіста) - 3‑4 ст. ложки
Цукрова пудра - 2 ч. ложки
Молоко - 2 ст. ложки
Крохмаль - 0,5 ч. ложки
Directions
1ШОКОЛАДНА СУМІШ: Масло розтопити, додати цукор, какао, ванілін, молоко, розтопити і повністю розчинити цукор. 3‑4 ст. ложки шоколадної суміш відкласти для приготування глазурі. Шоколадну суміш остудити.
2Яйця збити з сіллю. Змішати яйця, шоколадну суміш, борошно та соду.
3Тісто розлити у змащені формочки на 2/3 висоти і поставити в розігріту до 180‑200°С духовку. Випікати до готовності. Перші 15‑20 хвилин кекси не можна турбувати, інакше тісто може впасти.
4ГЛАЗУР: Відкладену шоколадну суміш на маленькому вогні довести до кипіння, влити молоко та всипати цукрову пудру. Варити, помішуючи, доки пудра не розчиниться. Всипати крохмаль, перемішати і зняти з вогню.