Яловичина, приготована у пароварці страви з м'яса дієтичне харчування, здорове харчування, пароварка 4 Грудня, 2019 185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит) Ingredients Яловичина - 1 кг вирізки Морква - 4 шт. Петрушка - 1 корінь Сіль Directions 1Яловичину промити в проточній воді, очистити від плівок, нарізати тонкими скибочками та помістити в нижню корзину пароварки. 2Моркву та петрушку почистити і нарізати кубиками. У верхній кошик пароварки викласти дрібно нарізані овочі та коріння і трохи посолити. 3Обидві кошика поставити в пароварку та варити до готовності м'яса. 4Перед подачею на стіл гарнірувати м'ясо пареними овочами.Дієта при подагрі 00:00