Качка у коньяку страви з птиці гриль 5 Грудня, 2019 100 необычных блюд (Очень просто!) Ingredients Качка - 6 грудок без шкіри Цибуля - 2 шт. Часник - 2 зубчики Коньяк - 5 ст. ложок Петрушка - 30 г зелені Кінза - 30 г Лавровий лист Перець чорний мелений Сіль Directions 1Качині грудки натерти сіллю та перцем. 2Цибулю та часник дрібно порубати, додати коньяк, подрібнений лавровий лист, дрібно нарізану петрушку та кінзу, чорний перець. Перемішати. 3Обваляти качині грудки у пряній суміші та витримати їх 1 годину. 4Після цього викласти грудки на решітку гриля, вниз поставити деко. Смажити 25‑30 хвилин. 5Готове м'ясо тонко нарізати, викласти на блюдо та посипати свіжою зеленню. 00:00