Рулети з кабачків
Рулети з кабачків

Рулети з кабачків

  ,   ,

6 Грудня, 2019

Школа гастронома 2007 №16 (90) Август

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Кабачки - 1 шт.

Молоко - 200 мл

Гірчиця діжонська - 2 ст. ложки

Баклажани - 1 шт.

Цибуля - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Крохмаль - 1 ст. ложка

Петрушка - 2‑3 гілочки

Базилік - 2 гілочки

Олія для обсмажування

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Кабачок нарізати тонкими поздовжніми пластинами.

Рулети з кабачків

2Молоко закип'ятити, зняти з вогню, додати гірчицю та перемішати.

3Занурити кабачки в гаряче молоко, накрити кришкою та залишити, доки молоко не охолоне. Тим часом підготувати начинку.

Рулети з кабачків

НАЧИНКА:

1Баклажан нарізати невеликими кубиками. Цибулю та моркву очистити, нашаткувати тонкою соломкою. Зелень вимити, обсушити й подрібнити.

2Розігріти в сковороді олію, обсмажувати цибулю та моркву 4 хвилини.

Рулети з кабачків

3Додати баклажан, посолити, поперчити і готувати 7 хвилин.

Рулети з кабачків

4Додати в сковороду крохмаль, перемішати та зняти з вогню.

РУЛЕТИ:

1Пластини кабачків вийняти з молока, обсушити паперовою серветкою.

Рулети з кабачків

2Укласти начинку порівну на пластини, присипати зеленню. Згорнути пластини рулетом.

Рулети з кабачків

00:00

Nutrition Facts

Calories173 ккал
Protein3 г
Total Fat10 г
Total Carbohydrates17 г