м'ясо у соусі
м'ясо у соусі

М’ясо «по-німецьки»

      

1 Січня, 2020

365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов)

Ingredients

Свинина - 800 г

Цибуля ріпчаста - 2 шт.

Часник - 3 зубчики

Томатна паста - 20 г

Кефір - 300 мл

Лимон - 50 мл соку

Лавровий лист - 3 шт.

Кріп - 1 пучок

Олія - 100 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Цибулю та часник дрібно нарізати й обсмажити на олії. Додати томатну пасту, лимонний сік, лавровий лист, чорний перець, кефір. Варити 5 хвилин.

2М'ясо нарізати дрібними шматочками, залити кефірною сумішшю і поставити на 2 години в холодне місце.

3М'ясо посолити, покласти в горщики і готувати в аерогрилі 1,5 години при температурі 200°С і високій швидкості.

00:00