М’ясо «по-німецьки» страви з м'яса німецька кухня аерогриль 1 Січня, 2020 365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов) Ingredients Свинина - 800 г Цибуля ріпчаста - 2 шт. Часник - 3 зубчики Томатна паста - 20 г Кефір - 300 мл Лимон - 50 мл соку Лавровий лист - 3 шт. Кріп - 1 пучок Олія - 100 г Перець чорний мелений Сіль Directions 1Цибулю та часник дрібно нарізати й обсмажити на олії. Додати томатну пасту, лимонний сік, лавровий лист, чорний перець, кефір. Варити 5 хвилин. 2М'ясо нарізати дрібними шматочками, залити кефірною сумішшю і поставити на 2 години в холодне місце. 3М'ясо посолити, покласти в горщики і готувати в аерогрилі 1,5 години при температурі 200°С і високій швидкості. 00:00