салат з рибою
салат з рибою

Салат «Афіни»

  

2 Січня, 2020

200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Риба морська - 300 г

Помідори - 2 шт.

Огірки - 1 шт.

Картопля - 2 шт.

Коріння для супу - 1 невеликий пучок

Маслини без кісточок - 10 шт.

Олія оливкова - 2‑3 ст. ложки

Петрушка - 2 ст. ложки подрібненої зелені

Сіль

Перець чорний молотий

Directions

1Будь-яку морську рибу відварити з корінням в підсоленій воді до готовності, охолодити, видалити кістки та нарізати філе кубиками.

2Картоплю відварити у шкірці, очистити, охолодити і дрібно нарізати.

3Свіжі щільні помідори обдати окропом, потім холодною водою, очистити від шкірки та нарізати дольками. Огірок розрізати навпіл, ложкою акуратно очистити від насіння і дрібно нарізати. Маслини нарізати соломкою.

4Все змішати в салатнику, посолити, поперчити і заправити олією. Салат прикрасити зеленню петрушки.

00:00