Торт з веселкою та хмарами
Торт з веселкою та хмарами

Торт з веселкою та хмарами

  ,

4 Січня, 2020

Cake Decoration & Sugarcraft 2016 №213 August

Ingredients

Торт 1-ярусний, покритий блакитною помадкою / мастикою

Помадка / мастика

Виїмки пухнасті хмари FMM

Виїмки основні фігури FMM

Виїмки букви Chunky Funky FMM

Розгладжувач FMM

Виїмки квітів 1‑3 з видавлювачем FMM

Інструмент flute / vein FMM

Ніж та рисувалка FMM

Дозатор Dab-a-Dust FMM

Килимок і качалка, що не прилипають

Моделююча паста - червона, жовта, рожева, зелена (пара різних відтінків) фіолетова, помаранчева, синя, коричнева та біла

Вода

Пензлик

Їстівна Ручка Rainbow Dust чорна

Directions

1Вирізати хмари різних форм у різних відтінках зеленого. За допомогою інструменту ніж та рисувалка FMM зрізати нижній край хмар, щоб вони мали плоскі кромки. Помістити 2 хмарки на робочий килимок. Перекрити хмарку 2 хмаркою 1. Зрізати хмарку 2 по формі хмарки 1. Видалити зайву пасту. Хмара 1 тепер акуратно впишеться в хмару 2, як пазл. Продовжувати так само, доки не вистачить хмарок, щоб покрити нижню частину торта кущами. Перш ніж прикріплювати до торта, треба дати моделюючій пасті недовго постояти і закріпитися. Приклеїти кущі до торта водою.

2Вирізати 1 білу хмару за допомогою виїмки у формі хмарки №4 та приклеїти водою у центрі торта спереду - це буде вівця.

3Вирізати великий овал з чорної пасти для моделювання та прикласти до тіла вівці. Вирізати 2 найдрібніших овали та прикріпити до голови овець водою - це будуть очі. Щоб зробити зіниці, розкачати 2 маленькі кульки пасти і приклеїти водою зверху. Скачати 2 маленькі шматочки чорної пасти для ніг і ще 2 - для вух. Прикріпити водою.

4Вирізати 2 зелені хмари за допомогою виїмки у формі хмарки №4. Приклеїти водою їх на половині висоти торта.

5Зробити 2 стовбури з коричневої моделючоюї пасти. Ножем та рисувалкою FMM сформувати стовбури дерев. Приклеїти їх до торта з водою.

6Вирізати з білою пасти для моделювання хмари обраної форми та приклеїти до торта водою.

7Вирізати 2 хмарки з білої пасти за допомогою виїмки у формі хмарки №5 і дати висохнути протягом ночі.

8Вирізати квітки різних кольорів і приклеїти до торта водою. Розкачати невеликі кульки білої пасти і пприклеїти у центр квіток.

9Скачати тонкі ковбаски з червоної, жовтої, рожевої, зеленої, фіолетової, помаранчевої та синьої моделюючої пасти. Зробити всі однакової товщини.

10Вигнути ковбасу з червоної пасти у формі півкола. Намочити внутрішній край невеликою кількістю води, прикріпити ковбаску з жовтої пасти. Змочити внутрішній край, потім додати наступний колір і продовжувати, доки не будуть використані всі кольори веселки. Відрізати обидва кінці так, щоб вони були однаковими, і дати висохнути протягом ночі.

11Як тільки веселка висохне, треба її встановити. Зробити 2 маленьких кубика зі світло-блакитної пасти і прикріпити водою до верху торта, щоб використовувати їх як опору для веселки. Водою приклеїти веселку до кубиків з пасти, потім прикріпити 2 білі висохлі хмари спереду внизу кожного кінця, також використовуючи воду.

12Вирізати напис за допомогою кольорових веселих літер у вибраному кольорі та приклеїти до торта водою.

13Щоб зобразити птахів, намалювати на торті їстівною ручкою 3 маленьких фігури у вигляді букви «V».

00:00