Лохина свіжа, консервована або заморожена - 1 склянка
Борошно - 260 г
Вівсяні пластівці (?)
Порошок для випічки - 2 ч. ложки
Сода - 0,5 ч. ложки
Яйця - 2 шт.
Цукор - 180 г
Олія - 100 г
Ванільний цукор - 1 пакетик
Сметана - 300 г
Directions
1Духовку розігріти до 180°С. Поглиблення у формі для випічки кексів змастити олією або укласти в них паперові розетки.
2Борошно просіяти в миску та ретельно перемішати його з вівсяними пластівцями, порошком для випічки та харчовою содою.
3Яйце збити у просторій мисці, додати цукор, олію, ванільний цукор, сметану і добре перемішати. Додати борошняну суміш і знову добре перемішати. В останню чергу додати в тісто лохину.
4Тісто одразу викласти в поглиблення форми. Випікати в середині духовки 20‑25 хвилин до появи золотистої скоринки.